Oppskrifter

Våre oppskrifter

Mies dessertdrømDenne oppskriften har jeg fått sneket til meg av min svigerinne. Enkel og supergod! Lover at dette er en sikker vinner! Denne er også perfekt på 17.mai.
Lavkarbo vaflerVafler er alltid godt! Kjapp og enkel oppskrift. Skal du spise de med syltetøy og rømme, da følger du oppskriften. Skal du kanskje spise de med skinke og smeltet ost, da kan du droppe sukker og kardemomme. Oppskriften gir to vafler.
Lavkarbo iskake i porsjonerEr du på lavkarbo og har lyst på noe enkelt og godt? Da er denne porsjonsisen god å ha på lur i fryseren. Oppskriften er for 12 stk cupcakes. Per stk inneholder i underkant av 2 gram karbohydrat.
Sunne muffinsAlle elsker muffins! Disse sunne muffinsene kan puttes i matpakka, tas med på tur eller bare spises hjemme når man er litt sulten. Oppskrift for 12 muffins.
Jaffa KjeksJeg skal innrømme at jeg aldri har vært glad i Jaffakjeks, men disse er overraskende gode! Verdt å prøve! Eller sliter du med julegave til noen som har alt? Lag disse og gi bort på et fint glass eller i en kakeboks. Oppskriften gir deg 12 kjeks.
Panna cotta kakeJeg hadde lyst å lage noe nytt med masse godsaker og gjerne en skikkelig kaloribombe. Etter litt vandring rundt i butikken så fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på noe så enkelt som en bunn av Oreo, panna cotta i midten og avslutte med sjokolademousse på toppen. Jeg har nå hatt denne kaken med til bursdager og babyshower, og har fått utelukkende tommel-opp!
BlåbærmuffinsNå er det sesong for å plukke blåbær, så da kan du jo for eksempel lage noen gode blåbærmuffins. Oppskriften gir 18 muffins.
MangosorbetDenne er oppskriften er naturlig, frisk og god.
Panna Cotta med skogsbærsausDette er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Bærsausen ligner en coulis, men jeg bruker stavmikser istedet for å presse bærene gjennom en finmasket sil. Denne desserten kan gjerne lages dagen i forveien. Oppskriften gir deg 6 porsjoner.